Під виконкомом зібрався собачий мітинг

04.04.2018

У Шостці сьогодні всі перехожі мали змогу милуватися друзями нашими меншими на Садовому бульварі. 8 безпритульних собак прогулювались під виконкомом, деякі з них мирно відпочивали, інші гралися з дітьми. Але більшість шосткинців дуже стурбовані ситуацією, яка склалась в місті, та бояться за своє здоровья і безпеку своїх близьких.

На апаратній нараді міський голова Микола Нога підняв це гостре питання. Про те, що робиться для вирішення проблеми, проінформував в. о. директора підприємства Cергій Тупік: «Мы подбираем контингент, который мог бы заниматься отловом собак, заказываем шприцы на ружье “Санитар-2”. Ольга Ткаченко, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій, яка також займається проблемами ЖКГ, додала: «Мы сейчас занимаемся очень плотно этой работой. Мы ведем переговоры с фирмой. У нас уже есть какие-то предварительные результаты по этой организации. Если учитывать необходимость закупки медикаментов, нового оборудования и услуг фирмы, то понадобится около 100 000 гривен».

Директор підприємства комунальної власності «Управління капітального будівництва» Іван Левченко повідомив про стан роботи з влаштування майданчика для тимчасового утримання собак: «Зроблені попередні розрахунки на воду, електроенергію, розміщення приміщень. Проект в роботі».

Джерело: shostka-news.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: