У Сумах збили пішохода

05.04.2018

Подія сталася вчора, 4 квітня, близько 00:10 у районі перехрестя вулиць Горького і Нижня Холодногорская. 23-річний водій автомобіля ВАЗ 2107 скоїв наїзд на 19-річного юнака.

За попередніми даними, водій ВАЗа допустив наїзд на молоду людину, коли той перетинав дорогу поза пішохідним переходом. Пішохід отримав травми голови і був госпіталізований у нейрохірургічне відділення Сумської обласної клінічної лікарні.

Поліцейські, які прибули на місце ДТП, не виявили у водія транспортного засобу зовнішніх ознак сп’яніння. Зараз у нього вже взяті відповідні аналізи для подальшого лабораторного дослідження, а його автомобіль поміщений на штрафмайданчик поліцейської дільниці.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілого, – повідомив Андрій Сошка, т. в. о. начальника Сумського відділу поліції. – Слідчими призначено низку експертиз, за результатами яких буде остаточно встановлено причини ДТП».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: