Наркодилер “погорів” під час обшуку житла

05.04.2018

До працівників Охтирського відділу поліції надійшла інформація про те, що один із місцевих мешканців займається збутом наркотиків. Це вирішили перевірити оперативники та навідались до чоловіка з санкціонованим обшуком.

«Підозрюваним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 34-річний місцевий мешканець, який лише нещодавно вийшов із місць позбавлення волі, – коментує Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції. – В його оселі правоохоронці вилучили 7 грамів пофасованих наркотичних речовин, схожих на амфетамін, які готувались до продажу. До того ж, в ході слідчо-оперативних заходів, працівники поліції задокументували факт їх реалізації, під час чого чоловік і був затриманий. Поліцейські продовжують встановлювати коло його споживачів, а також шляхи постачання психотропних речовин та канали їх збуту».

Своєї причетності до збуту амфетаміну чоловік не заперечував. Він зізнався, що в такий спосіб заробляв гроші.

Експертиза підтвердила, що вилучені речовини є психотропними. Зловмиснику вже оголосили підозру за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: