Сумчанин обікрав автівку в Путивлі

05.04.2018

Молодий сумчанин приїхав до Путивля на свято Хрещення. І поки всі інші люди були зайняті релігійними відправами, він, вештаючись центральними вулицями, помітив ВАЗ-2017, у салоні якого неуважний автовласник залишив портфель. Не дивлячись на досить велике скупчення людей, хлопець серед білого дня проник всередину машини та поцупив залишену річ. Як згодом повідомив обікрадений водій, у портфелі знаходились важливі для нього документи, дорогий планшет та майже 8 тисяч гривен.

«На розшуки зловмисника було зорієнтовано весь особовий склад нашого підрозділу, – говорить керівник Путивльського відділення поліції Оксана Федченко. – Складність була в тому, що хлопець потрапив до нашого міста випадково і швидко його полишив. До того ж, заважала велика скупченість людей, що виключало пошуки очевидців та свідків скоєного злочину. І все ж таки, незважаючи на всі труднощі, нашим оперативникам вдалося не лише знайти злодія, а й повернути потерпілому портфель з усім його вмістом: і планшетом, і документами, і всією викраденою сумою».

Сам хлопець до цього жодного разу неприємностей із законом не мав, у поле зору поліції не потрапляв. Стверджує: машина була незакрита, він просто скористався ситуацією.

Працівники поліції, завершивши досудове слідство по кримінальному провадженню, відкритого за ознаками ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка), направили справу на судовий розгляд. Тепер подальшу долю хлопця вирішить уже суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: