На Сумщині жінка переплутала полісмена з шахраєм

05.04.2018

З повідомленням про шахрайство до поліції звернулась 87-річна жителька Недригайлівського району. Жінка розповіла, що вдень після візиту так званого працівника поліції лишилася всіх своїх грошей. За її словами, непроханий гість прийшов до неї додому після попереднього дзвінка, розповів їй, що син скоїв ДТП та збив людину, за що може опинитись за гратами. Проте, зазначив він, кримінальної відповідальності можна буде уникнути за умови матеріальної допомоги родичам так званих потерпілих. 

Спантеличена пенсіонерка, не розмислюючи, одразу погодилася на пропозицію афериста. Жінка дістала зі схованки всі свої заощадження та віддала їх зловмиснику. А коли незнайомець пішов, згодом зателефонувала синові, від якого і дізналася, що її ошукали.

Працівники поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство» та звертаються до всіх громадян з проханням не впускати незнайомців до своїх осель, не спілкуватися з малознайомими людьми і не віддавати їм своїх заощаджень. 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: