Сумчани не хочуть платити зайві кошти “Сумитеплоенерго”

05.04.2018

У Сумах зараз спостерігається різке потепління, коли температура в оселях вже не потребує послуг «Сумитеплоенерго», а відповідно й їх недешевої оплати.  Між тим, міськвиконком про кінцевий термін опалювального сезону мовчить. Активісти пов’язують це з тим, що верхівка міської влади за певні «преміальні» лобіює інтереси тепловиків.

«Нагадую, що у 2017 році Суми закінчили опалювальний сезон ОСТАННІМИ в Україні, – пише у Фейсбуці Wlodek Niedzwied – Такою великою була любов місцевих чиновників до теплопостачальної компанії. Що цього разу буде якось по-іншому, я не сподіваюся, але вимагаю від цих покидьків, хоча б дослухатися до заклику Президента: “Прикрути!”, якщо вже можливості самостійно прикручувати вони мешканців позбавили”. Активіст має на увазі заклик до українців на початку березня президента Порошенка та «Нафтогазу» «прикрутити» тепло, аби допомогти протриматися у протистоянні з російським «Газпромом».

«Депутати відкрито заявляють на сесії про існування теплоенергетичного лоббі. Питання в одному, як дешево керманичі оцінюють право сумчан на енергоекономію», – коментує активіст Володимир Дворниченко.

«Просто мэра и исполком надо иметь вменяемых. Тогда и тарифы будут средние по Украине и выключать тепло будут вовремя», – резюмував екс-мер Геннадій Мінаєв.

Джерело: xpress.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: