У Сумах вирішили закінчити опалювальний сезон

06.04.2018

Сьогодні під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглядалося питання про припинення опалювального сезону в м. Суми.

Як повідомив присутнім начальник Сумського гідрометцентру, сьогодні і вчора температура повітря становила 9 градусів, 7 і 8 квітня буде коливатися в межах 7-8 градусів. З понеділка температура повітря буде підвищуватися з кожним днем на 1 градус, і вже 10 квітня середня температура складе +11 градусів. Такі показники повітря, на його думку, дозволяють приймати рішення про припинення опалювального сезону, оскільки протягом трьох днів температура повітря, судячи з прогнозів, не опуститься позначки нижче +8.

Рішення про припинення подачі енергоносія підтримала і начальник управління освіти Антоніна Данильченко. За її словами, з понеділка учні йдуть на весняні канікули, тому немає сенсу опалювати порожні школи. Що стосується дошкільних установ, рішення про припинення опалення буде приймати кожен керівник самостійно, виходячи з температурного режиму в приміщенні.

Медичні установи поки від опалення відмовлятися не збираються.

Виходячи з наведених аргументів, члени комісії прийняли рішення з 9 квітня припинити опалювальний сезон.

Разом із тим, за письмовими зверненнями, опалювальний сезон для окремих установ, закладів або будинків можна завершити заздалегідь.

Джерело: https://www.0542.ua/

Читайте також: СУМЧАНИ НЕ ХОЧУТЬ ПЛАТИТИ ЗАЙВІ КОШТИ “СУМИТЕПЛОЕНЕРГО”

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: