У торгівельному закладі затримали чоловіка з рушницею

06.04.2018

У Путивлі поліцейські виявили у 30-річного відвідувача одного з торгівельних закладів міста обріз гладкоствольної рушниці, який він носив із собою в пакеті. В подальшому правоохоронці виявили у чоловіка ще й близько трьох десятків різнокаліберних набоїв, які він зберігав у старому нежилому будинку.

Зі слів власника озброєння, він знайшов рушницю та набої на березі місцевої річки, та вирішив залишити їх собі. Чоловік самотужки обрізав ствол рушниці, аби зброю можна було носити непомітно для інших. Але з якою метою йому знадобилось ходити містом з обрізом, чоловік пояснити не зміг.

«Наразі слідчими Путивльського відділу поліції за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Обріз та набої вилучено та направлено на експертне дослідження. Вразі підтвердження експертами, що данні знахідки являються вогнепальною зброєю, їх власнику загрожуватиме кримінальна відповідальність до семи років позбавлення волі», – зазначила Оксана Федченко начальник Путивльського відділу поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: