У сумському супермаркеті стався скандальний інцидент

09.04.2018

В одному із супермаркетів міста стався прикрий інцидент, про який у Фейсбуці розповіла сумчанка Анна Горпинич. Чоловік  у досить вузькому проході зачепився об металеву ручку холодильника і порвав шкіряну куртку. Коли він попросив передати інформацію про те, що сталося, власникам магазину і зробити перестановку, працівники відреагували бурхливо. Врешті довелося викликати правоохоронців. Тепер постраждалий гадає, чи має право вимагати відшкодування за зіпсовану річ.

Сумська активістка звернулася до сторінки телевізійного “Ревізора” у Фейсбуці, щоб отримати пораду у вирішенні цього спірного питання:

“Доброго вечора, шановні ревізори. Порадьте, як правильно вчинити у такій ситуації: мій знайомий в супермаркеті Ambar, що знаходиться у Сумах по вулиці Г. Кондратьєва, 19 , зачепився за металеву ручку холодильника у відверто вузькому (близько 70 см) проході і порвав шкіряну куртку. На прохання передати інформацію власникові і попросити зробити перестановку (адже замість куртки там могло бути око дитини), охоронець і касирка почали хамити і заборонили знімати у магазині відео. Зрештою, довелося викликати поліцію. Підкажіть, чи має людина право на відшкодування вартості куртки? Чи є якісь норми, щодо ширини проходів у супермаркеті? Дякую за відповідь”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: