Родина жінок-магнітів живе на Сумщині

10.04.2018

У місті Тростянець живе сім’я, яка здатна тримати металеві предмети на власному тілі без допомоги рук. Диво-здібність передається у них з покоління у покоління по жіночій лінії, йдеться у сюжеті телеканалу «Україна».

Про свій дар пані Ольга – найстарша з родини – знає з дитинства. Рік тому диво-здібність помітили і в онучки – 9-річної Віки, коли та вирішила повторити «трюк» із ложкою за бабусею. Їй вдалося. Зараз дівчинка тренується у новому таланті та вже має власний рекорд. Затримати на тілі їй вдалося праску вагою у 3 кілограми. Її ж бабуся вже може назвати себе людиною-магнітом із досвідом. Свій талант жінка неодноразово демонструвала на різноманітних шоу. Зараз вона легко може втримати одночасно кілька прасок та з десяток столових приборів. Для магнітних «вправ», пояснює донька пані Олі – Тетяна, потрібна певна концентрація. “Треба зібратися внутрішньо і налаштуватися на ці вправи. Воно то і без додаткової підготовки притягуватися буде, проте коли думати про це, то відчуваєш таке тепло по тілу і тримаються предмети довше”, – говорить Тетяна Марічева, жінка-магніт.

Родина, аби не втрачати навиків, частенько збирається разом і тренується. Переконані таку диво-здібність вони отримали теж у спадок. Ще бабуся батька, розповідає Ольга Лазаренко, була відомою на всю Україну знахаркою. І крім цього вміння, передала наступним поколінням ще й можливість зцілювати. Лікарі пояснити таку аномалію родини не можуть, адже всі показники та аналізи у них в нормі.

Більш детально про диво-сім’ю – у сюжеті:

Джерело: spec-kor.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: