Жінка палила сміття і спалила сусідній будинок

10.04.2018

Як повідомляє 2-й Державний пожежно-рятувальний загін Шосткинського міськрайонного відділу Управління ДСНС в Сумській області, сьогодні, 10 квітня, о 12:43 надійшло повідомлення про пожежу в селі Лушники. Горів нежитловий будинок по вулиці Миру.

Як з’ясувалося, сусідка спалювала сміття, вогонь перекинувся на траву, а після і на нежитловий будинок по сусідству. Пожежу дві години гасили два пожежні підрозділи з села Чапліївки та Шостки. Дерев’яний будинок, розмірами 5х9 м згорів, також вогнем знищено майно та особисті речі власників.

Сьогодні горіла й дерев’яна господарська споруда в одному із садових масивів Шостки. О 15:25 перехожі, які побачили вогонь і дим, повідомили в службу «101». Вогонь встиг знищити шиферну покрівлю 2х4 м, пошкодив стіни та особисті речі всередині будівлі. Вчора, 9 квітня, рятувальники ліквідували загорання сухої трави по вулиці Шевченка, у районі кладовища. У результаті вигоріла суха рослинність на площі 0,4 га. Подальше поширення вогню вдалося запобігти. Ймовірною причиною останніх двох пожеж фахівці вважають необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Державна служба з надзвичайних ситуацій просить громадян по можливості утриматися від розведення багать, спалювання сміття. Зараз – пожежонебезпечний період, коли багато сухої рослинності і великий вітер, а при таких умовах нерідко вогонь стає неконтрольованим.

Джерело: shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: