На дороги Сумщини цього року піде 457 мільйонів гривень

10.04.2018

На ремонт та утримання доріг Сумщини передбачено 457 мільйонів гривень. Про це сьогодні, 10 квітня, доповів під час апаратної наради в облдержадміністрації начальник управління інфраструктури Сумської ОДА Володимир Дудченко.

“Фахівцями служби автомобільних доріг вже здійснено обстеження після осінньо-зимового періоду. На сьогоднійшній день ведеться робота по складанню проектно-кошторисної документації на поточний середній ремонт та дрібні аварійно-ремонтні роботи. У 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету, на утримання та реконструкцію доріг Сумської області передбачено 457,5 мільйонів гривень. Кошти субвенції планується спрямувати на такі заходи: поточний середній ремонт доріг загального користування місцевого значення 228,8 мільйона; поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення 137,3 мільйона; будівництво, реконструкція та капітальний ремонт вулиць і доріг комунальної власності — 30 мільйонів; поточний середній ремонт вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах 61,4 мільйона гривень.

В цілому, перелік обєктів, на яких будуть проводитися ремонтні роботи у 2018 році, включає 48 автомобільних доріг загального користування місцевого значення в усіх районах області та 42 вулиці і дороги комунальної власності у населених пунктах області, в тому числі містах Суми, Охтирка, Глухів, Лебедин, Конотоп, Ромни та інших. Наразі відповідний перелік із розподілом ремонту доріг ми відправили на погодження в Укравтодор, чекаємо на відповідь.

Що стосується робіт з експлуатаційного утримання доріг та легкого ремонту, то дані роботи вже розпочались і будуть нарощуватися”, – заявив Володимир Дудченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: