У бабусі вкрали 24 тисячі

10.04.2018

До поліції звернулась 80-річна жителька Білопільського району. Старенька розповіла правоохоронцям, що напередодні Пасхи їй зателефонувала незнайомка, розповіла їй, що невістка скоїла злочин та побила її неповнолітню доньку. Дитина, за словами жінки, наразі знаходиться в лікарні та потребує операції. На її лікування потрібні гроші. Тож, зазначила шахрайка, якщо вона не погодиться допомогти грошима, вона вимушена буде звернутись до поліції і їй загрожуватиме кримінальна відповідальність.

Зловмисниця, зазначає потерпіла, була дуже наполеглива. Часу на роздуми не було. Тому бабуся дістала зі схованки 24 тисячі гривень і за підказками зловмисниці перерахувала гроші на зазначений банківський рахунок. Коли ж все скінчилось, зателефонувала родичам та дізналась, що її ошукали.

Наразі у поліції в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство» правоохоронці вживають заходів щодо встановлення особи зловмисниці. А працівники поліції вкотре застерігають громадян, не довіряти незнайомцям, не виконувати їхніх прохань та в жодному разі не віддавати своїх грошей, не перераховувати їх на вказані рахунки, щоб хто не розповідав. Завжди перевіряйте отриману від них інформацію та пам’ятайте, що подібні телефонні дзвінки надходять виключно від аферистів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: