У Сумах визначили найкращу школу та директора

10.04.2018

“Сумські дебати” провели нове опитування “Яка школа та її директор найкращі в Сумах?”. У голосуванні, котре видалося напрочуд активним, взяли участь 8409 відвідувачів нашого сайту.

Педагоги і школярі наполегливо підтримували свої навчальні заклади та керівників, що засвідчило згуртованість і жагу до перемоги.  Як і під час минулорічного опитування, між деякими школами точилася справжня боротьба за лідерство. Тож настав час оголосити результати.

І місце (1440 голосів) здобуває  Сумська спеціалізована школа I-III ступенів №9 та її директор Григорій Сергійович Петрюченко.

ІІ місце (1112 голосів)  виборює Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1 імені В.Стрельченка та її директор Світлана Анатоліївна Мурашкіна.

ІІІ місце (818 голосів) займає Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 29 та її директор Віра Іванівна Рогова. До речі, саме вона стала лідером минулорічного голосування.

Щиро вітаємо найкращі школи Сум та їхніх директорів! Бажаємо примножувати здобутки й досягати успіхів у всіх починаннях!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: