Чоловік рятував автівку з палаючого будинку

11.04.2018

10 березня на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про виникнення пожежі на території приватного домоволодіння по вул. Тургенєва у м. Глухів. На місце події було направлено черговий караул 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Загорілася дерев’яна господарча споруда, яка знаходилась впритул до житлового будинку. За попередньою інформацією, пожежу виявив господар, коли полум’я поширилось на дах будівлі. Чоловік не повідомив одразу про подію до служби порятунку, а намагався самостійно дістати з палаючої споруди легковий автомобіль «FORD «Sierra». Зрозумівши, що це йому не під силу, лише через деякий час він звернувся за допомогою до рятувальників. Як результат, через несвоєчасність виклику на момент прибуття підрозділів ДСНС вогонь повністю охопив господарчу споруду, також почав палати легкозаймистий отеплювач житлового будинку.

Вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу о 15:45, о 18:29 ліквідувати та запобігти від знищення полум’я житловий будинок. Всього на місці події працювали 10 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок події вогнем знищено господарчу споруду, транспортний засіб, речі домашнього вжитку, отеплювач стін житлового будинку на площі до 15 м кв., два вікна та вхідні двері.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: