Патрульні виклали відео погоні за п’яним водієм на “Мерседесі”

11.04.2018

Подія сталася днями близько 21:00 на проспекті Михайла Лушпи.

Екіпаж патрульної поліції подав вимогу про зупинку автомобілю Mercedes-Benz, водій якого порушив ПДР. Керманич проігнорував вимогу про зупинку та на великій швидкості почав втікати. Орієнтування на вказане авто передали всім вартовим порядку. За лічені хвилини легковик виїхав на вулицю Харківську, де на шаленій швидкості продовжував втечу, водночас порушуючи ПДР та створюючи аварійно-небезпечні ситуації. До переслідування приєдналися ще декілька патрульних екіпажів.

Заблокувати транспортний засіб вдалося у дворовій території на вулиці Бельгійській, однак водій кинувся навтьоки. Неподалік від авто його затримали патрульні. Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння та дуже нервував. Коли поліцейські попрохали його пройти до автомобіля для з’ясування всіх обставин, громадянин намагався втекти, після чого інспектори застосували до нього кайданки. Надалі, під час проведення поверхневої перевірки охоронці порядку виявили в нього водійське та свідоцтво про реєстрацію на Mercedes-Benz, який наздоганяли патрульні.

У присутності двох свідків чоловік відмовився проходити освідування на стан сп’яніння.

Патрульні склали на нього адміністративні матеріали за ст. 130 (відмова від проходження освідування на стан сп’яніння, водієм, який керує транспортним засобом з ознаками сп’яніння), ст. 122-2 (невиконання законних вимог про зупинку) та ст. 122 (проїзд на заборонений сигнал світлофора) КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: