У Сумах повісився чоловік

11.04.2018

З 4 по 9 квітня на Сумщині зареєстровано вісім суїцидів. За даними поліції, станом на 9 квітня на території Сумської області добровільно рахунки з життям звели 55 осіб (у минулому році на цю ж дату – 70).

9 квітня вдома у Сумах повісився 27-річний чоловік, а у двох різних селах Буринського району – 55-річна та 53-річна жінки. Поліція уточнює причини та обставини їхньої смерті.

7 квітня в Тростнці за місцем проживання покінчила життя самогубством через повішення 23-річна місцева жителька, яка зловживала спиртним. За життя вона неодноразово висловлювала думки про суїцид. У рамках розпочатого за ч. 1 ст. 115 кримінального провадження проводиться перевірка, з’ясовуються обставини події.

5 квітня вдома у Білопільському районі повісився 70-річний чоловік, який зловживав спиртним. У той же день у Недригайлівському районі в сіннику повісився 61-річний чоловік. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК.

4 квітня вдома в Охтирці повісився 52-річний чоловік, який зловживав спиртним. Він залишив передсмертну записку, текст якої не розголошується. У той же день у Бурині в гаражі за місцем проживання повісився 26-річний чоловік, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: