У Сумах проведуть конкурс на посаду головлікаря

11.04.2018

З метою забезпечення прозорості та відкритості прийняття кадрових рішень, відділ охорони здоров’я формує постійно діючу конкурсну комісію на зайняття посад керівників комунальних закладів охорони здоров’я міста.

Долучитись до проведення конкурсу можуть представники громадської ради органу управління або особи (за згодою), делегованої громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менше, як за два роки до дати прийняття рішення про проведення конкурсу) та погоджених громадською радою при органі управління. Від громадського об’єднання може бути лише один кандидат.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку; накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення — протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили; наявність конфлікту інтересів.

Пропозиції до складу постійно діючої конкурсної комісії приймаються у відділі охорони здоров’я (вул. Леваневського, 26) до 23 квітня 2018 року.

Потому там узагальнять пропозиції щодо кандидатур та затвердять склад постійно діючої конкурсної комісії.

Як повідомили у відділі охорони здоров’я, першим конкурсом, яке проведе комісія, стане обрання головного лікаря комунальної установи «Сумська міська клінічна лікарня № 4». Нагадаємо, колишній головний лікар Сумської лікарні №4 Тарас Стефаник звільнився після скандалу, пов’язаного з його появою в мерії “під градусом”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: