Сумчанка покинула проект «Від пацанки до панянки»

11.04.2018

Сумчанка Карина Кравченко покинула проект “Від пацанки до панянки”,  на який потрапила, щоб стати кращою для свого 3-річного сина.

 Учасниця не доклала зусиль ні на одному з випробувань, і це стало причиною виключення.

Восьмий тиждень в Школі панянок присвятили боротьбі з несмаком. Учениць навчали не тільки красиво і правильно одягатися, а й презентувати себе. Чи не впоралися з цим кілька пацанок, але менше всіх зусиль, на думку викладачів, доклала Карина.

— Маючи такі природні дані, вона могла взагалі перемогти, але недостатньо розкрилася, — озвучив рішення всіх керівників Школи панянок Андрій Бурлуцький. — У Карини багато психологічних затискачів, які переходять в тілесні. Наприклад, вона постійно сутулиться. Карина, на жаль, зупинилася в своєму розвитку, і не захотіла розкриватися. Вона чомусь переконана, що може зганьбитися, якщо відкриється.

Єдиним завданням, з яким впоралася пацанка, став нічний шопінг. Ні на конкурсі краси, ні на вечері з Вадимом Олійником Карина ніяк себе не проявила.

— Я закрита людина. І не буду приховувати, що часто соромлюся, — зізналася пацанка. — На все Божа воля. Не знаю, що ще сказати …

Чи згодна Карина з рішенням керівників Школи, і як живе зараз можна буде дізнатися вже в п’ятницю, 13 квітня, о 15:00 під час онлайн-конференції на сайті Нового каналу, — повідомляє прес-служба.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: