У Ромнах суд над мером покажуть онлайн

12.04.2018

З даним клопотанням до суду  звернувся голова фракції політичної партії «За Україну!» Роменської міської ради Валентин Бондаренко, повідомляє прес-служба Роменського міськрайонного суду.

Онлайн трансляція судових засідань по кримінальному провадженню  відносно Салатуна Сергія Андрійовича, обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення  передбаченого ч. 2 ст.15, ч.3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) здійснюватиметься  на офіційному веб-сайті Роменського міськрайонного суду Сумської області веб-порталу «Судова влада України».

Судове засідання призначено на 16 квітня 2018 року  13.00 год.

Справу розглядає суддя Машина І.М.

Інформаційно: мера міста звинувачують у тому, що він вимагав, а згодом і  отримав 50 000грн. неправомірної вигоди від регіонального менеджера одного з товариств за надання дозволу на будівництво, експлуатацію та технічне обслуговування комп’ютерних та кабельних мереж на території міста Ромни. Спочатку він отримав 10 000 тисяч гривень за внесення даного питання на розгляд виконавчого комітету Роменської міської ради та під час одержання другої частини в розмірі 40000 гривень, його затримали правоохоронні органи.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: