У сумській мерії взались за приватний сектор

12.04.2018

У Сумській міській раді відбулася нарада за участі представників структурних підрозділів, комунальних підприємств та голів трьох кварталів щодо вирішення проблемних питань приватного сектору.

Заступник міського голови  Ольга Волошина повідомила узагальнену інформацію за результатими проведеного обстеження територій району Тополі, Тімірязєвки та Веретинівки.

Серед питань, які потребують вирішення, спільно визначили ремонт дорожнього покриття так облаштування тротуарів; налагодження водовідведення, адже існує проблема підтоплення городів, господарських споруд та житлових приміщень по вул. Мусоргського, вул. Тополянській, вул. Новоселівській, пров. Сумському, вул. Герцена; фарбування огорожі біля шкіл № 13 та № 20; налагодження освітлення по вул. Мусоргського, проведення обстеження та обрізки аварійних дерев по мікрорайонах міста, благоустрій зупинок та наявність на них урн для сміття.

Також зазначили потребу у наведенні належного санітарного стану території прилеглої до КП «Міськводоканал» та організації вивезення сміття у період проведення місячника благоустрою.

Серед проблемних для даних територій, зокрема для вул. Тополянської, назвали питання вивезення твердих побутових відходів. Тож, одразу спільно з представниками ТОВ «СЕРВІСРЕСУРС» та ТОВ «А-МУССОН» детально розібрали ситуацію з накопиченням, сортуванням та вивезенням відходів, зазначили необхідність заходів щодо облаштування контейнерних майданчиків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: