У Сумах біля навчального закладу затримали наркозбувача

13.04.2018

Працівники Управління з протидії наркозлочинності ГУНП затримали 38-річного чоловіка в Сумах  біля одного з навчальних закладів. В його кишенях вони знайшли згорток з марихуаною та шприци з опієм ацетильованим.

Затриманий – один із місцевих жителів, який вже мав судимості за грабежі, крадіжки та угон автотранспорту. До того ж, він тривалий час перебуває на обліку як наркозалежний та неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за незаконні операції з наркотиками. 

«Чоловіку 38 років. Ніде не працює і на життя заробляє за рахунок продажу психотропних та наркотичних речовин, – коментує Олександр Ройко, т.в.о. начальника Управління протидії з наркозлочинностю ГУНП. – Вилучене поліцейські направили на експертизу. А сам підозрюваний на запитання щодо походження психотропів пояснив, що придбав їх через мережу Інтернет та перепродав за більш вигідною ціною. Що ж стосується опію – виготовляв його самостійно за місцем мешкання. Та, окрім причетності до розповсюдження наркотиків, співробітники поліції встановили, що підозрюваний «доклав руку» і до крадіжки продуктів харчування, яку вчинив у Лебединському районі».

На даний час в поліції продовжують встановлювати канали надходження наркотиків та психотропних речовин до зловмисника та коло його споживачів. Чоловік затриманий та знаходиться під вартою. У відношенні нього відкриті кримінальні провадження одразу за трьома статтями Кримінального кодексу України – за незаконне придбання, зберігання, збут наркотичних засобів, психотропних речовин, а також за крадіжки за ч.2 ст.309, за ч.2 ст.307 та за ч.3 ст.185. Йому загрожує покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: