У Сумах комунальники серйозно нашкодили телеканалу

13.04.2018

12 квітня, близько 14:00, під час проведення робіт біля мосту на вулиці Горького сталося пошкодження волоконно-оптичного кабелю суспільного мовника UA: СУМИ. Внаслідок аварії програми телеканалу UA:СУМИ та радіо Слобода FM не транслювалися до сьогодні, повідомляє сайт телеканалу.

“Була пошкоджена кабельна каналізація Укртелекому, в якій знаходився волоконно-оптичний кабель, що забезпечує трансляції Суспільного мовника в Сумах. Ми маємо в наявності один кабель, що прокладений від Петропавлівської, 125 до вул. Скрябіна, 3. Резервного кабелю або кабелю, щоб обійти на випадок пошкодження у нас немає”, – коментує Володимир Оверченко, головний інженер філії.

За словами менеджера каналу, на заміну кабелю оптоволокна доведеться витратити від 8 до 10 тисяч гривень. Керівництво матиме розмову із замовником робіт, управлінням капітального будівництва, оскільки аварія трапилася з їх вини.

“У нас на жодній карті немає нанесених інженерних меж міста взагалі. Тому доводиться брати інструмент і проходити, дивитися, де знаходяться кабелі. У даному випадку апарат її просто не показав. Ми виїхали туди: я, підрядник, представники Укртелекому, всі знають – це робочі моменти. Укртелеком просто виставляє підрядній організації рахунок за відновлення, ставить муфту і жодних проблем я тут не бачу”, – зазначив начальник управління капітального будівництва Володимир Шилов.

Станом на 16 годину 13 квітня ефір частково відновлений в аналоговому форматі, відсутній у цифровому (Т2), а також на території всієї області, за виключенням міста Суми.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: