Начальник управління ОДА з колегами прогуляв робочий час заради піару

13.04.2018

Вдень 13 квітня троє сумських депутатів Андрій Крамченков, Володимир Чепік і Дмитро Лантушенко влаштували перформанс у Зарічному районному суді м. Суми, де розглядалась справа щодо корупційного порушення міського голови Олександра Лисенка.

Адвокату мера вони передали картату “ковдру Насірова”, натякаючи на те, що керманич розхворався, аби не з’являтися на судові засідання. Звісно, своєю акцією депутати увагу привернули, але, мабуть, не гадали, що й самі попадуть під приціл громадськості і отримають купу критики на власну адресу.

У  Фейсбуці місцеві активісти проаналізували, що витівку з ковдрою депутати затіяли виключно, аби попіаритися. А Валерій Осадченко влучно підмітив, що вони влаштували “показуху” у розпал робочого дня, покинувши, як ні в чому не бувало, свої посадові обов’язки.

“Хотел узнать, что делают депутаты городского совета Дмитрий Лантушенко, Андрій Крамченков , Владимир Чепик в рабочее время в Заречном суде – оказалось …..смотрите! Говорят, что по закону имеют право отсутствовать на основной работе. Возможно да! Но мое впечатление – дешевые понты на уровне активистов! Ребята у Вас есть право законодательной иницитивы – пользуйтесь! И последнее: Чепик не помощник депутата Медуницы – не знал. За качество съемки простие. Снимать в суде оказалось не так легко”, – написав у соцмережі Осадченко, поділившись відео із Зарічного райсуду.

І якщо відволікання від роботи не настільки важливе для Андрія Крамченкова (офіційне місце роботи – Інститут прикладної фізики НАН України) і Володимира Чепіка (зареєстрований як фізична особа-підприємець), то для начальника управління молоді та спорту Сумської ОДА Дмитра Лантушенка все серйозніше.  Чи не мав він важливіших справ у довіреній галузі, ніж тримати на камери плакат із хештегом “Одужуй”?

Чи висока зарплата посадовця, яку він отримує в облдержадміністрації, виплачується за проведення подібних акцій?

Висміюючи ситуацію, блогер Сергій Пушко порівняв Лантушенка, Крамченкова і Чепіка  із трійкою кіногероїв Нікуліна, Віцина і Моргунова: “Края попутали”.

Фото ФБ Анни Горпинич

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: