Автодор обіцяє масштабний ремонт траси Харків-Суми

14.04.2018

Служба автомобільних доріг у Харківській області планує масштабний ремонт автошляху Харків – Суми. Про це повідомляють у прес-службі Харківської ОДА з посиланням на першого заступника начальника САДХО Сергія Пляку.

За його словами, трасу Харків – Суми визначено головним об’єктом дорожнього будівництва області 2018 року. Зокрема, упродовж року на всій протяжності дороги до кордону із Сумською областю вкладуть два нові шари асфальтобетону, а також замінять знаки, бар’єрну огорожу та облаштують розмітку.

“Це окрема президентська програма. За ініціативи голови ХОДА Юлії Світличної цього року планується в повному обсязі увести в експлуатацію цю дорогу на всій протяжності до кордону із Сумською областю. Ремонт буде проводитися не ділянками, а на всій дорозі – у двох шарах асфальтобетону, із заміною всіх знаків, бар’єрного огородження, облаштуванням розмітки, ремонтом усіх автобусних заїзних кишень”, – поінформував Пляка.

Джерело: https://kh.depo.ua/

Читайте також: Фотофакт: ями на трасі “Суми-Харків” – по коліна водіям

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: