У Сумах депутати хочуть звільнити директора КП

14.04.2018

Тимчасова депутатська комісія, що вивчала діяльність комунального підприємства «Електроавтотранс», звернулась до міського голови Сум із вимогою не продовжувати контракт із директором Віктором Однорогом. Під час засідання мали слухати керівника КП, як він бачить розвиток «Електроавтотрансу» на найближчі 5 років; що думає про функціонування маршрутів руху для великих автобусів; як ремонтуватиме тролейбусний парк; і як виконуються комунальним транспортом графіки руху.

У виконуючого обов’язки директора підприємства цікавилися, чому ціна електроопор для тролейбусних ліній, які планують міняти, зросла до початку робіт майже ушестеро: з 5 тисяч гривень до 33-х.

«На комісії ми прийняли рішення про те, що ми йдемо на сесію і виділяємо 2 млн грн, виходячи з того, що «Електроавтотранс» власними силами буде виконувати цю роботу і даних коштів вистачить для того, щоб закрити аварійність у місті по опорах. Потім, коли гроші були виділені, питання відправилось в Управління комунального будівництва, по великому колу, так званому, і тепер ми чуємо ціни: 33 тисячі грн. Коли початок робіт?» –  запитав голова тимчасової контрольної комісії Сумської міськради Олексій Рябенков:

Конкретної відповіді  в.о. директора КП «Електроавтотранс» Анатолій Кривенко не дав, сказав лише ” в найближчому майбутньому». Також він не розкрив питання про стратегію розвитку підприємства – на найближчі 5 років, про ремонт парку та його поповнення.

«Я думаю, що такого керівника потрібно терміново замінювати. Пропоную прийняти рішення в редакції: роботу визнати незадовільною і не рекомендувати міському голові підписувати контракт з діючим керівником і оголосити конкурс», – підсумав секретар Сумської міськради Андрій Баранов

Голова громадської транспортної комісії Володимир Ведмедєв зауважив, що недовіру директору висловили ще рік тому, і це відбулось через його незадовільну роботу та ігнорування громадськості.

Термін дії контракту, укладеного з керівником «Електроавтотрансу», Віталієм Однорогом, спливає у квітні.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: