Патрульна поліція дорікнула мерії станом доріг у Сумах

16.04.2018

Сьогодні під час апаратної наради в мерії в.о. міського голови поцікавився ходом робіт по ремонту дорожнього покриття міста Суми. Причиною такого інтересу послужили листи від патрульної поліції про незадовільний стан дорожнього покриття.

За словами начальника управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталія Шилова, минулого тижня був запущений асфальтний завод. Чиновник запевняє, що наразі виконуються роботи з ямкового ремонту, після чого планують перейти до середнього та поточного ремонту на вулиці Г. Кондратьєва, а потім піде капітальний ремонт.

Директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера повідомив, що за минулий тиждень вдалося залатати дірки на 20 вулицях: Харківська, Г.Крут, М. Лушпи, Металургів, вулиці в центральній частину міста, Г.Кондратьєва. У кінці минулого тижня поточний ремонт почали на вул. Металургів, Білопільський шлях, С.Бандери. Проведено тендер по ремонту вулиць Холодногорская, Роменська.

Тим часом сумські дорожники продовжують прибирати протиожеледні суміші, що залишилися на вулицях після зими. Втім, поки прибрано тільки 30%, до кінця тижня цей показник планують збільшити до 70%.

Джерело: https://www.0542.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: