На Сумщині чоловік ледь не зарізав свою співмешканку

18.04.2018

Повідомлення про ножове поранення до поліції надійшло від 47-річної жительки Бурині. Вона повідомила, що її співмешканець вдарив її ножем і вона потребує термінової допомоги.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група та карета швидкої. Медиками з ножовим проникаючим пораненням в область черевної порожнини госпіталізували жінку, а поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілій під час раптово виниклої сварки спричинив її 51-річний співмешканець, який знаходився у будинку.

«З’ясувалося, що такі наслідки мав сімейний конфлікт, – коментує Сергій Бойко, начальник Буринського відділення поліції. – За словами чоловіка, невдоволена дружина, намагаючись довести свою точку зору, линула йому гарячою водою в обличчя, а він же у відповідь, взяв перше, що трапилось під руку – ніж, яким і спричинив їй тяжке тілесне ушкодження».

Сьогодні життю заявниці вже нічого не загрожує. Її прооперували, вона знаходиться на лікуванні. А от у відношенні її співмешканця слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», яке може коштувати йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: