На Сумщину повернулися рятувальники із зони АТО

18.04.2018

До пункту постійної дислокації повернулися 40 роменських рятувальників, які протягом 50 днів виконували завдання по відновленню зруйнованих будинків у м.Авдіївка Донецької області, впритул до лінії зіткнення, повідомляють на сайті Центру швидкого реагування ДСНС України у Сумській області.

Працювати доводилося  важко, та рятувальники  трудилися швидко й якісно, незважаючи на примхи погоди, щоб люди знову змогли спокійно жити у власних оселях. У результаті майже 90 будинків авдіївчан було відновлено.

Керівництво Авдіївської військово-цивільної адміністрації щиро дякувало рятувальникам за професіоналізм та повну віддачу, і вручило кожному бійцю Міжрегіонального центру швидкого реагування грамоту.

Зі сльозами радості на очах авдіївчани дякували тим, хто кожного дня допомагає відродити їх рідне місто. Тим, хто не шкодуючи сил та здоров’я, з перших годин допомагає подолати наслідки підступної атаки.

Але головною нагородою для роменців  є відбудовані житлові будинки та   повернення  не лише затишку  в оселі, а й віри  в серця місцевих жителів, що їх не кинуто напризволяще.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: