Трактористи у полі натрапили на артснаряд

18.04.2018

17 квітня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у Білопільському, Недригайлівському та Липоводолинському районах було проведено роботи зі знешкодження 4 артилерійських та одного реактивного снарядів, протитанкової міни часів Другої світової війни.

Зокрема, у смт.Липова Долина трактористи місцевого агропідприємства під час проведення польових робіт на відстані 1 км. від житлових будинків натрапили на предмет схожий на боєприпас. Про це працівники повідомили головному інженеру, який вже проінформував оперативні служби. На місце виклику з м.Ромни прибули піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які ідентифікували знахідку як реактивний снаряд часів Другої світової війни. Фахівці вилучили вибухонебезпечний предмет, вивезли у спеціально відведене місце і знищили шляхом підриву.

Цього ж дня до Служби порятунку «101» надійшли інформації про виявлення предметів схожих на боєприпаси у Охтирському, Тростянецькому, Сумському районах. На місцях небезпечних знахідок правоохоронцями виставлено охорону, надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: