На Сумщині батьки б’ють на сполох через аварійний стан музичної школи

18.04.2018

Батьки юних музикантів Ромен написали листа меру міста та депутатам, у якому просять звернути увагу на аварійний стан одного з корпусів Роменської дитячої музичної школи. Текст звернення оприлюнили на Фейсбук-сторінці закладу:

“Ми, батьки дітей, що навчаються у Роменської дитячій музичній школі, вкрай стурбовані аварійним станом одного з її корпусів, що знаходиться за адресою: м. Ромни, вул. Соборна, 27. Справа в тому, що дана будівля є досить старою та, на нашу думку, непридатною для розміщення в ній корпусу Роменської ДМШ.

Згідно технічного висновку ТОВ «БУДАЛЬЯНС-КР» № 3727006-08-0201.17 від 15 грудня 2017 року за результатами обстеження та оцінки технічного стану та експлуатаційної придатності будівельних конструкцій будівлі Роменської ДМШ (колишній будинок священника) за вищезгаданою адресою було встановлено, що будівля знаходиться у аварійному стані.

Далі цитуємо: «Аварійний стан конструкцій (категорії IV) характеризується наявністю критичних дефектів і пошкоджень. У будівлі виявлені пошкодження, які свідчать про небезпеку перебування людей у районі конструкцій, які були обстежені. Необхідно виконати негайні страхувальні заходи: обмеження навантажень, вивід людей з небезпечної зони і виконання інших заходів безпеки.» (пункт 11 Технічного висновку № 3727006-08-0201.17).

Враховуючи вищевикладене, просимо надати у користування Роменської ДМШ приміщення по вул. Соборна,1, у якому планується створення Художньої галереї ім. І.П. Кавалерідзе. Зі свого боку поточний ремонт у даному приміщенні готові виконати власними коштами.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: