У потязі “Суми-Київ” вкрали закордонні паспорти артистів жанру “жива скульптура”

19.04.2018

Сьогодні, 19 квітня, команду артистів жанру «жива скульптура» пограбували у потязі 775 Суми-Київ. Через добу сумчани повинні вилетіти із столиці до Англії, де 21 квітня єдині представлятимуть Україну на Чемпіонаті живих скульптур.

Викрали рюкзак із документами, серед яких знаходились три закордонні паспорти Дмитра Буйвала, Дениса Чернушенка та Ярослави Онищенко, а також її паспорт, ідентифікаційний код та студентський квиток.

Про це вони повідомили на своїй сторінці у Фейсбуці:

“Кто потерял паспорта?! Мы потеряли паспорта! Пожалуйста репост!!!

19.04.18 в поезде 775 Харьков-Сумы был украден фиолетовый портфель с документами!!! Паспорт, код, студенческий Онищенко Ярославы. И три заграна Онищенко Ярославы, Дениса Чернущенко и Дмитрия Буйвала.

+380993090613 +380951289182

Просьба вернуть за вознаграждение!!!!

У нас есть 24 часа до самолёта!!! У нас ещё есть шанс!!! Вы можете нам помочь”.

Керівник «Артіль МІФ» Дмитро Буйвал розповів подробиці неприємного інциденту:

«Ми сіли у потяг на Київ о 12:30, втомлені, схвильовані, одразу позасинали. Зникнення рюкзака помітили лише на станції Дарниця. Ми разом із провідником обшукали вагони, головна по вокзалу відправила до поліції, бо то їхня робота. За цей час ми встигли побувати у двох столичних відділках поліції, проте там знизують плечима, мовляв, поліції на залізничних тепер не передбачено, оформили пропажу та й все. Ніхто нічого не бачив і не чув, враховуючи провідника. Рюкзак лежав на верхній полиці, над головою Ярослави. Наразі ми у Києві. Так і сидимо…»

На Чемпіонаті із живих скульптур у Англії очікують приїзд 50 команд із різних куточків світу. Проте, не дивлячись на конкуренцію і складні етапи відбору, сумчанам надійшла листівка-запрошення до участі, де вони мають змогу показати себе та перейняти досвід інших майстрів світу.

«Туди дуже складно отримати візу. Щоб зібрати увесь масивний пакет документів, потрібно було не раз їздити до Києва. Звісно, все це за власний рахунок. У закордонному паспорті — всі мої згадки про поїздки, своєрідна історія «Артіль-МІФУ»: Ліван, Латвія, Туреччина, Нідерланди, куди їздили на чемпіонат світу…» — говорить Дмитро.

Терміновий пошук документів актуальний до 10 години 20 квітня — саме в цей час вилітає літак до Англії за наявними квитками.

Зв’язатись із сумчанами можна за телефонами: +380993090613 +380951289182.

Джерело: http://sumypost.com/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: