У Сумах знайшли чоловіка, який обікрав благодійну скриньку в церкві

19.04.2018

Протягом останньої доби до Сумського відділу поліції надійшло 13 повідомлень про крадіжки, з яких 10 відразу було розкрито.

Вчора працівники поліції затримали 29-річного жителя обласного центру, який, перебуваючи в гостях у свого 20-річного товариша, після спільного вживання спиртних напоїв вкрав з чужого помешкання ноутбук.

Того ж дня, правоохоронці міста Суми розкрили ще один подібний злочин, лиш з тією відмінністю, що 21-річний житель села Шкуратівка, перебуваючи в гостях у свого знайомого в обласному центрі, після спільної пиятики вкрав у нього дорогий мобільний телефон.

Ще один чоловік, 24-річний житель Недригайлівського району, орендувавши для проживання кімнату в квартирі 62-річної сумчанки, таємно викрав у неї банківську картку та зняв гроші в сумі 14 336 гривень.

Оперативники поліції, відреагувавши на заяву про крадіжку з одного з магазинів побутової хімії та косметики, прибули на місце, і переглянувши зображення з камер відеоспостереження, помітили, як одна з відвідувачок, бере з полиць та ховає в особистих речах товар. Таким чином, зловмисниці вдалося винести з магазину дорого вартісного краму на суму 4225 гривень. Провівши ряд необхідних розшукових заходів, правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 24-річна сумчанка.

За підозрою у скоєнні крадіжок з гаражів затримано 32-річного сумчанина. Встановлено, що протягом останнього місяця цей громадянин вчинив щонайменше три крадіжки виробів з металу, автозапчастин та електроінструменту, проникаючи в середину приміщень, попередньо розбираючи кладку цегляних стін. 

Розшуковці оперативно розкрили і крадіжку грошових коштів зі скриньки для пожертв у одній із церков обласного центру. Зловмисником виявився 40-річний раніше судимий житель міста Суми.

За фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. В залежності від тяжкості скоєного злочину зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: