На Хіммістечку затримали водія під кайфом

19.04.2018

18 квітня, близько 16-ї години, відпрацьовуючи повідомлення про крадіжку на вулиці Римського-Корсакова екіпаж патрульних помітив припаркований автомобіль ВАЗ. Інспектори підійшли до водія, аби запитати, чи не бачив він підозрілих громадян. Однак під час спілкування поліцейські помітили, що сам чоловік має явні ознаки наркотичного сп’яніння. За наявними базами з‘ясувалося, що в січні цього року інспектори групи тактично-оперативного реагування патрульної поліції затримували вказаного 29-річного чоловіка з речовиною, схожою на наркотичну.

Надалі, поліцейські помітили в авто декілька грошових купюр, згорнутих у трубку. Охоронці порядку попрохали чоловіка вийти з машини. Виходячи, громадянин намагався приховати під сидіння свою сумку. Дивна поведінка водія насторожила, тож патрульні скомандували взяти сумку і, як з’ясувалося, не марно.

Під час поверхневої перевірки у сумці виявили пакетик із порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін, та 21 пакетик із залишками цієї ж речовини.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. Слідчі вилучили виявлену речовину, а також згорнуті три купюри номіналом 1 гривня та 2 купюри номіналом 5 гривень із залишками цієї ж речовини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: