Чоловік знайшов зброю біля окружної дороги

19.04.2018

До дільничного офіцера Охтирського відділу поліції звернувся місцевий 58-річний чоловік із заявою про добровільну здачу мисливської рушниці. Він розповів: перебуваючи біля лісового масиву, що знаходиться біля окружної дороги, випадково натрапив на металевий предмет, котрий при ближчому огляді виявився рушницею. Знаючи, що в області триває місячник добровільної здачі зброї, він, як законослухняний громадянин, прийшов до відділу поліції та приніс «знахідку».

Фахівці з‘ясували, що знайдена зброя – гладкоствольна мисливська рушниця марки «ТОЗ»-34ЕР, 12 калібру. Поліцейські вилучили її та направили на експертне дослідження.

«В діях громадянина не вбачаються ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого ст.190 КУпАП, так як зброю чоловік, не гаючись, здав добровільно, – коментує начальник Охтирського ВП ГУНП в Сумській області Руслан Кладько. – Тепер, якщо експертиза підтвердить, що зброя не є знаряддям злочину і не знайдеться попередній власник, чоловік може оформити документи на право володіння нею та користування»

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: