Педуніверситет організував збір коштів для дівчинки, яку збили на Роменській

19.04.2018

Сумський державний педагогічний університет ім.А.С. Макаренка провів благодійну акцію, аби зібрати кошти на реабілітацію для 16-річної Карини Житник, яку взимку збили на вулиці Роменській. Нагадаємо, що внаслідок ДТП дівчинка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму грудної клітини та живота, деякий час перебувала в комі у реанімації.

Студенти влаштували концерт в обласній філармонії. Перед його початком сумчани милувалися мистецькою виставкою, на якій представили живопис, вишивку, картини з бісеру, ляльки-мотанки. Усе це створено руками вихованців сумських навчальних закладів.

Карина Житник, для якої організували захід, займалася спортивною аеробікою на базі педуніверситету.

“Вона потребує великих коштів на лікування, а ще більше – уваги, поваги, співчуття. Педуніверситет долучається до цієї акції, для того, щоб підтримати, допомогти, і в майбутньому отримати таку студентку, яка буде надалі показувати результати і прославляти наш університет”, – говорить перший проректор вишу Любов Пшенична.

Нагадаємо, що у скоєнні ДТП, у якій постраждала Карина, звинувачують заступника начальника Сумської виправної колонії 116 Владислава Павлика.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: