На Сумщині закривають навчальний заклад

20.04.2018

Як повідомляє Шосткинський міськрайцентр зайнятості, минулого тижня на базі центру зайнятості відбувся семінар для працівників Шосткинського професійного ліцею (колишнє ПТУ №10) у зв’язку з ліквідацією навчального закладу, яка передбачає масове вивільнення працівників.

У ході семінару людям, які лишаються без роботи, надали інформацію про наявні вакансії, соціальні послуги служби зайнятості, електронні сервіси Держслужби зайнятості, професійне навчання, стажування, відкриття власної справи. Для працівників старше 45 років повідомили про можливість отримати ваучер для набуття іншої професії або підвищення кваліфікації…

До слова: навчальний заклад був заснований у Шостці в 1926 році. З 2015-го професійний ліцей разом із хіміко-технологічним коледжем та інститутом Шостки входив у структурний комплекс Сумського державного університету. В останні роки і до сих пір професійний ліцей очолювала директор Наталія Фролова. У навчальному закладі можна було отримати професію кухаря-кондитера, лаборанта хімічного аналізу, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, оператора комп’ютерного набору, секретаря керівника.

Джерело: shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: