З’явилися подробиці вибуху в Глухові

22.04.2018

На минулому тижні в Глухові сталася надзвичайна подія – у пункті прийому металобрухту щось вибухнуло. Постраждав 42-річний працівник пункту Олег, у котрого розтрощило кістку в нозі, були травмовані голова і руки. За фактом НП було порушено кримінальне провадження.

Що сталося в пункті прийому металобрухту, з’ясовує експертна комісія. Сам постраждалий спочатку говорив, що копирсався ломом у купі металу і на щось натрапив, а потім – що розпилював газовий балон, але не відкрутив вентиль, і той вибухнув.

Вдалося поспілкуватися з керівником підприємства з прийому металобрухту: «Що сталося насправді, Олег не зізнається. Він – наш вантажник. У той день, як зазвичай, тягав залізо з однієї купи в іншу. У нас він не один різноробочий, є ще й інші. Так ось, вони стверджують, що Олег покинув територію підприємства, а потім повернувся назад з якимось предметом у руках. Що це було – ніхто сказати не може, але, швидше за все, щось металеве, тому що Олег хотів його здати тут же і заробити додаткову копійку. Можливо, саме воно і вибухнуло… Версія з газовим балоном, озвучена як варіант, відпадає відразу ж. Тому що ми постійно працюємо з балонами і знаємо, що характер вибуху там зовсім інший. Для нас усіх залишається загадкою, що ж стало причиною травми Олега. Дізнатися це у нього неможливо: він страждає на недоумство і говорити на цю тему відмовляється…».

Джерело: shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: