Посадили сумчанина, який скоїв ДТП з тяжкими наслідками

22.04.2018

Сумською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення стосовно 30-річного водія, з вини якого сталась дорожньо-транспортна пригода. Подія відбулась у серпні 2015 року.

Попри те, що сумчанин був позбавлений права керування транспортними засобами, він разом зі своїм товаришем, перебуваючи за кермом автомобіля «Samand LX», близько 6:00 ранку рухались у місті Суми по вул. Ковпака з боку вул. Чернігівської у напрямку проспекту Курський. Водій, перебуваючи при цьому в стані алкогольного сп’яніння, порушив правила дорожнього руху, як наслідок – автівка перекинулась і влетіла в бетонну огорожу.

Як повідомив прокурор Сумської місцевої прокуратури Віталій Шаповал, відповідно до висновку експерта унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 28-річний пасажир отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Вироком Ковпаківського районного суду м. Суми водія визнано винним за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом) КК України, йому призначено покарання у вигляді 3 років 6 місяців позбавлення волі.

Джерело: magnolia-tv.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: