Pianoбой “розфарбував” театр Щепкіна у Сумах

24.04.2018

Вчора, 23 квітня, у Сумах в театрі ім. Щепкіна відбувся концерт популярного і улюбленого багатьма сумчанами колективу Pianoбой.

PIANOБОЙ – приклад сучасної української музики світового рівня. На його концерти приходять як школярки з рюкзачками, так і їхні батьки. Це не арт-хаус і не «елітарне мистецтво» – це справжнісінька поп-музика в тому вигляді, як її розуміють в Лондоні і Нью-Йорку: мас-культ для публіки, обтяженої інтелектом, яка полюбляє веселощі рок-фестивалів і тісний емоційний контакт камерних концертів. Одним словом – індикатор смаку, «попса здорової людини».

Тонкий і хітовий матеріал PIANOБОЙ оформлений в добротну концертну «упаковку»: повноцінний «живий» склад із чотирьох осіб, кожен із яких примудряється співати і грати по черзі на декількох інструментах.

Шуров і компанія створюють на сцені витончений рок-н-рольний драйв – такий собі «кайф і чад гульні» в гуртожитку консерваторії, емоційні гойдалки, які переносять слухача від задумливою смутку до життєствердною радості. Атмосферу концерту гармонійно доповнило світлове шоу: вогні фарбували зал то в синій, то в червоний, то в рожевий кольори.

Джерело: http://sumypost.com/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: