У Конотопі двох військовослужбовців звільнили з лав ЗСУ за ганебну поведінку

24.04.2018

Нещодавно один із конотопських активістів зафіксував на відео, як поводили себе двоє військовослужбовців Збройних Сил України.  На ролику видно, що чоловіки, котрі служили у лавах славетної 58-ї бригади, перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Відео набуло розголосу, тому реакція командування 58-ї бригади була миттєвою – військвослужбовців звільнили.

Коментарі з приводу інциденту оприлюдені на Фейсбук-сторінці 50 омпбр:

“УСІ, ХТО ГАНЬБИТИМЕ ЧЕСТЬ 58-Ї БРИГАДИ ТА ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ, БУДУТЬ ЗВІЛЬНЕНІ! ⚠️

✔Так було зроблено і з двома військовослужбовцями бригади, які потрапили під суспільне обговорення після прикрого випадку. Перебуваючи у нетверезому стані у службовий час, військові були зняті на відео, яке потрапило до мережі Інтернет. У ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ НАКАЗОМ КОМАНДИРА ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ ВІЙСЬКОВІ БУЛИ ЗВІЛЬНЕНІ ЗІ СЛУЖБИ У ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ ІЗ ЗАПИСОМ ДО ВІЙСЬКОВОГО КВИТКА ПРО СЛУЖБОВУ НЕВІДПОВІДНІСТЬ.

✔Так було, є і буде завжди. Той, хто ганьбить честь бригади, Збройних Сил України, хто не виконує Статут, не має моральної стійкості, не має права представляти українську армію. Такі люди негідні носити військову форму і беззаперечно звільняються!

✔Не секрет, що такі випадки – не одиничні. Та саме завдяки ним вдається очистити особовий склад від слабких духом людей. У строю залишаються тільки відповідальні, професійні, гідні, чесні бійці, готові вистояти у будь-якій ситуації, готові знайти сили контролювати себе і адекватно себе вести.

✔У той же час вчинок так званого журналіста (а він ним не є), який зняв відео, також не знаходить виправдання. Чоловік тим самим також став співучасником порушення. Адже замість того, щоб зупинити ганебну поведінку і не дати прикрому випадку розголосу, він роздув проблему на всю країну. Більше того, чоловік дав привід ворогу принизити українську армію. Принизити українського солдата, який своїм здоров’ям і життям ризикує, захищаючи його, того ж мешканця мирного Конотопу. Тому запрошуємо Вас, Спартак Сергієнко, до лав української армії!

✔Сьогодні стрій 58-ї ОМПБр продовжує формуватися завдяки молодим, активним, розумним хлопцям та дівчатам, які не бояться труднощів служби і готові захистити не тільки себе та країну, а й постояти за честь побратима! Успіхи бригади відзначаються на рівні вищого командування. І ми не дамо принизити ні бригаду, ні жодного її військовослужбовця тільки через те, що окремі її «кадри» не змогли стати гідними її представниками!

Слава Україні! Слава 58-ї окремій мотопіхотній бригаді! 

Ми говоримо, 58-а – свідомий вибір КРАЩИХ! Решті тут не місце!”.

Джерело: http://konotop.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: