Для пацієнтів шосткинського госпіталю до 9 Травня готують сюрприз

24.04.2018

Сьогодні в Шосткинському терапевтичному відділенні Сумського обласного клінічного госпіталю ветеранів та інвалідів війни стартували ремонтні роботи. Для цього з обласного бюджету було виділено 100 тисяч гривень. Ініціював виділення коштів депутат обласної ради від Опозиційного блоку Володимир Пилипейко.

«Ми звернулися до Володимира Юрійовича з проханням допомогти провести ремонтні роботи, і він оперативно відгукнувся на наше прохання. Останній раз ремонт санітарної кімнати не пригадуємо навіть коли робили. Під час ремонту медичні процедури будуть проводитися в звичайному режимі. Пацієнти дискомфорту не відчують», – кажуть у госпіталі.

У планах – замінити вікна, проводку, перефарбувати стіни і поміняти плитку в душовій. Також профінансовані роботи з установлення і заміни щитового обладнання. Сьогодні початок робіт проінспектувала помічник депутата обласної ради Володимира Пилипейка Тетяна Безкоровайна.

«Ми співпрацюємо з керівництвом госпіталю вже давно. Ось і цього разу відгукнулися на їхнє прохання допомогти з ремонтом. Я вважаю, що допомагати ветеранам – наш святий обов’язок», – зазначила Тетяна.

Заплановано завершити ремонтні роботи до 9 травня.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: