На Сумщині обікрали підприємство

24.04.2018

Працівники сектору реагування патрульної поліції Липоводолинського відділення поліції під час патрулювання звернули увагу на легковик ВАЗ, у салоні якого перебував, крім водія, пасажир. Обидва чоловіки – місцеві жителі, одному 43 роки, іншому – 65, у своєму минулому мають судимості за вчинення майнових злочинів. Тож патрульні вирішили зупинити машину та перевірити її салон і багажник.

Як виявилось, підозри полісменів мали підстави – у багажнику машини вони побачили 9 електродвигунів. У подальшому оперативники з‘ясували, що всю цю мототехніку викрадено в одному з липоводолинських підприємств. За попередніми підрахунками, крадії спричинили підприємству збитків на суму понад 19 тисяч гривень. 

Під час слідства з‘ясувалось, що це далеко не перша їх «серійна» крадіжка з цієї організації – два роки тому чоловіки поцупили звідти 6 моторів, які тихцем збули, а гроші використали на власні потреби. Невідомо, як би довго ще ці чоловіки здобували собі заробіток подібним способом, якби їх не викрили уважні полісмени. 

Наразі по даному факту слідчі вже відкрили кримінальне провадження, обом фігурантам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України «Крадіжка». Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: