Торгові центри перевіряють у Шостці

24.04.2018

Вчора, 23 квітня, у Шостці працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій проінспектували торговий центр ПП «Томс», у народі – універмаг.

Рятувальники оглянули приміщення центру, загальна площа якого становить близько 5 тис. кв. м. Основна увага була звернена на відповідність нормативно-правовим актам з питань пожежної безпеки шляхів евакуації, електромереж, забезпеченості первинними засобами пожежогасіння.

Директор торгового центру Олена Берлінська розповіла, що в центрі є понад 50 вогнегасників. Усього в універмазі – 4 евакуаційні виходи.

Для перевірки правильності дій персоналу і відвідувачів ТЦ на випадок виникнення позаштатної ситуації, була імітована пожежа на другому поверсі в магазині побутової техніки. Спрацювала пожежна сигналізація, адміністрація організувала евакуацію людей. На місце події прибули чергові караули 4-й і 5-й державних пожежно-рятувальних частин. Було обстежено приміщення торгового центру. За допомогою висувної автодрабини з даху будівлі було проведено порятунок двох умовних постраждалих.

Подібні перевірки, за словами рятувальників, у Шостці продовжаться.

Джерело: shostka.life

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: