На Сумщині для жінок-ветеранів, вдів, дітей війни планується провести акцію підтримки «Рідні, ми поруч!»

26.04.2018

Співголови Національної платформи «Жінки за мир» зібралися у Києві на чергову зустріч для участі в програмі жіночого лідерства «Зробити сильну сильнішою». Серед присутніх і керівник громадського об’єднання «Жінки за мир» в Сумській області, представниця ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Тамара Іщенко.

«Всі учасниці зустрічі – досвідчені, мудрі і цілеспрямовані жінки, які є безумовними лідерами в напрямках, якими вони займаються. Але у всіх є ще величезний прихований потенціал, що можна розкрити», – говорить Тамара Дмитрівна.

За її словами, під час зустрічі надзвичайно цікаво презентувала свою діяльність Марина Кінах, заслужений журналіст України, незмінний куратор проекту «Виставка квітів», куратор і експерт соціальних телевізійних програм, президент дитячого фестивалю «Небайдужі». До участі у фестивалі Марина Володимирівна запрошувала долучитися і сумчан. Безпека, захищеність державою, дотримання прав і свобод – такі теми підняла у своєму виступі заслужений юрист України Тетяна Корнякова. Свій особистий стратегічний план презентувала і представниця Сумщини.

«Як показала зустріч, крок за кроком небайдужі, відповідальні жінки з усіх регіонів України об’єднуються навколо ідеї миру і соціальної справедливості, теми, яка хвилює все суспільство. Сьогодні більше 150 тисяч тих, хто вирішив, що споглядання не для них і які хочуть діяти. Ця активна позиція матеріалізується через підготовку законопроектів із захисту материнства і дитинства, соціальних, освітніх, медичних проектів, виступах із парламентської трибуни, на брифінгах у ВРУ. Також у правозахисній діяльності, озвученні соціальних проблем на відкритих публічних заходах тощо», – зауважила Тамара Іщенко.

Вона акцентувала увагу на тому, що на Сумщині територією жіночої турботи в найближчий час стануть ветерани, солдатські вдови, діти війни, для яких буде проведено акцію матеріальної і моральної підтримки «Рідні, ми поруч». Тож запрошує сумчанок долучатися до гарної справи.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: