Невідомі на автівці з номерами поліції скоїли розбійний напад

26.04.2018

У Шостці зі службового авто поліції охорони вкрали номера і використовували їх під час розбійного нападу в Кролевці. Прийнаймні про це повідомляє журналіст В’ячеслав Павленко. За його даними, вчора, 25 квітня, у Кролевці невідомі пограбували місцевого «міняйла». Четверо чоловіків у камуфляжі під’їхали на іномарці, професійно «спакували» жертву, зробили свою чорну справу, а після втекли. Номери їхнього авто були знайдені на узбіччі дороги. А незабаром з’ясувалося, що ці номери зареєстровані на авто Шосткинської поліції охорони.

За інформацією фахівця з комунікацій Управління поліції охорони в Сумській області Ігоря Садовського, за даним фактом зараз проводиться внутрішнє розслідування і службова перевірка.

Як повідомила начальник відділу комунікацій Головного управління Нацполіціі в Сумській області Ельвіра Біганова, заяв про зникнення номерів від поліції охорони Шостки не надходило. Що стосується розбійного нападу в Кролевці, то факт мав місце бути. Учора, 25 квітня, біля 7:00 невідомі скоїли розбійний напад на жителя Кролевця. Під’їхавши до його дому, чоловіка посадили в автомобіль, вивезли за місто, вимагали у нього гроші. Не отримавши бажаного, людину відпустили, а самі зникли в невідомому напрямку. Зараз поліція веде пошук зловмисників і встановлює їхні особи. Кролевецьким відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за фактами розбійного нападу і незаконного позбавлення волі.

Джерело: shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: