Спортсменка з Верхньої Сироватки здобула бронзу в Гімназіаді України

26.04.2018

17-19 квітня в Одесі на стадіоні «Динамо» відбулися фінальні змагання Гімназіади України з легкої атлетики, організатором проведення якої виступив Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Третє місце та бронзову медаль у програмі естафетного бігу в складі збірної команди Сумської області виборола вихованка Верхньосироватського спорту Катерина Гунько.

Загалом перемогу в Гімназіади України з легкої атлетики здобула збірна Сумської області, яка в загальнокомандному заліку набрала 689 очок. Усього 14-а очками їй поступилися господарі змагань, на третьому місці – представники Дніпропетровщини (601 очко). В активі нашої команди: 3 перших, 6 других і 7 третіх місць.

Нагадаємо, Катерина Гунько є багаторазовою чемпіонкою Сумської області з легкої атлетики, неодноразовою переможницею та призеркою Всеукраїнських змагань з легкої атлетики, бронзовою призеркою чемпіонату України в естафетному бігу 2015 року, чемпіонкою України в командному заліку у складі збірної команди Сумської області 2017 року.

Вітаємо призерку змагань, її тренерів та батьків з успішним виступом!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: