Суми відвідав Валентин Наливайченко

26.04.2018

На Сумщині з робочим візитом побував колись єдиний дієвий голова Служби Безпеки України, а нині авторитетний політичний діяч Валентин Наливайченко.

– До влади повинні прийти нові люди, які вирішуватимуть проблеми пересічних громадян на місяцях, а не ділитимуть присвоєне громадське майно, – заявив Валентин Олександрович представляючи людям свою команду. – Громадсько-політичний рух «Справедливість» відкритий для всіх, хто бажає жити у заможній та сильній країні, а головне робити все можливе заради цього. Ми протягаємо руки всім небайдужим українцям, єдині з ким ми ніколи не об’єднаємося – це корупціонери, які грабують країну та комуністи.

Політик провів відкриті зустрічі з людьми не лише в обласному центрі, а і в Конотопі та Бурині. Варто відзначити, що всюди приїзд Наливайченка викликав справжній ажіотаж, люди йшли щоб особисто поспілкуватись з політиком всеукраїнського рівня, а головне з порядною людиною, яка довела свій патріотизм та ефективність на посаді голови СБУ.

– Наша команда рішуче не сприймає корупцію, – заявив Валентин Наливайченко. – Бізнес і влада повинна бути назавжди розділені, а кожен чиновник у цій країні повинен розуміти, що йому доведеться повернути в бюджет кожну вкрадену гривню і сісти на тривалий термін. Саме такі жорсткі законом ми повинні прийняти, щоб назавжди викорінити з України це ганебне явище.

Лідер «Справдливості» звернув увагу присутніх на політичній відповідальності депутатів всіх рівнів і закликав дати людям можливість відкликати тих з них, що не виконують свої політичні обіцянки.

– Сьогодні ви маєте можливість лише обирати депутатів, а ми вважаємо, що у вас має з’явитись ще й можливість їх відкликати. Якщо той чи інший політик отримав довіру людей на виборах, але не виправдав її – то має бути прописаний механізм, як такого політика люди можуть позбавити депутатських повноважень. Лише так ми зможемо досягти політичної відповідальності тих людей, які отримали повноваження відстоювати наші інтереси в органах влади та місцевого самоврядування. Більше того, я вважаю, що виборними мають бути не лише посади депутатів, а і суддів та керівників правоохоронних органів.

Знає Валентин Наливайченко і про те, як швидко знизити ціни на продукти харчування для дітей. Говорить, що для цього є успішний європейський досвід, який не сприймається лише корумпованою українською владою.

– На продукти першої необхідності має бути знижена ставка податку на додану вартість, – розповідає Валентин Олександрович. – Мова йде про хліб, молоко, м’ясо та інші продукти харчування. Це дозволить в короткі терміни знизити їх вартість на 15%. Це дуже важливо, адже влада довела людей до такого стану, що сьогодні кожен пересічний українець починає свій день з того, що думає, як йому купити хоча б елементарні продукти, щоб нагодувати родину та дітей.

Попри все політик переконаний, що в України ще залишився шанс, яким варто скористатись. Для цього потрібно лише змінити політичну систему і привести до влади молодих, активних, патріотичних людей, які працюватимуть на свою громаду і країну. Громадсько-політичний рух «Справедливість» об’єднує саме таких відповідальних і небайдужих людей.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: