Ще в одному місті Сумщини можна укласти “Шлюб за добу”

29.04.2018

Місто Ромни відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 13.07.2016 №502-р відтепер є учасником проекту Міністерства юстиції України «Шлюб за добу».

27 квітня 2018 року Головним територіальним управлінням юстиції у Сумській області отримано Клопотання Роменської міської ради про спроможність надання послуг з організації проведення державної реєстрації шлюбу відділом культури виконавчого комітету Роменської міської ради.

За результатами розгляду клопотання встановлено, що комунальний заклад має всі умови, визначені вимогами пункту 2 Кабінету Міністрів України «Про запровадження реалізації пілотного проекту щодо державної реєстрації шлюбу» від 13.07.2016 № 502-р, зі змінами, та спроможний надавати послуги з організації проведення державної реєстрації шлюбу за обраним заявником місцем. Відділ культури виконавчого комітету Роменської міської ради має в наявності окреме приміщення для уповноваженого працівника відділу державної реєстрації актів цивільного стану, обладнане необхідною комп’ютерною технікою, та місце для проведення державної реєстрації шлюбу.

Державну реєстрацію шлюбів у Ромнах проводитимуть на бульварі Шевченка, 6.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: