У під’їзді багатоповерхівки стався розбійний напад

30.04.2018

Вчора, близько 15 години, до поліції Шостки зателефонувала жінка і повідомила про скоєний розбійний напад на її чоловіка. За вказаною адресою одразу виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Поліцейським, які прибули за викликом, потерпілий передав одного з нападників. Він пояснив, що повертався додому, коли на міжсходовому майданчику багатоповерхівки на нього напали двоє невідомих і вдарили битою по голові. Незважаючи на травму, йому вдалось затримати одного зі зловмисників, а іншому вдалось втекти.

«Вжитими першочерговими оперативно-пошуковими заходами наші співробітники затримали другого підозрюваного цього ж дня, – говорить Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Ним виявився 19-річний громадянин Молдови. Він приїхав у Шостку до товариша з яким заприятелював через Інтернет».

Наразі обидва підозрюваних знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. У відношенні них відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». За скоєне їм загрожує від семи до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: